TŠINGIS-KHAANI MEETOD USSIDE VÄLJUTAMISEKS

Peeter Liiv

Mongolid ravisid ennast nagu loomi. Neelates alla klaasitäie peenestatud küüslauku. Seda tuleks püüda tükeldada võimalikult kuivalt, nii et isegi mahla tuleks võimalikult vähe välja. Ja tõesti NEELATA, mitte süüa. Sest kui mälud – saad löögi südame ja kõhunäärme pihta!

Tiibetis siiani mungad neelavad seda lusikatäiekaupa, juues peale hapupiima või piima. Võib juua ka viljalihaga mahla (ploom, tomat) jms. Kui maks on nõrk, siis tomatimahla mitte võtta!

Võtta vastu ööd (sest päeval haiseb). Kui aga neelata, siis tegelikult haisu polegi. See küüslauk vaid osaliselt seedub. Aga lükkab kõik ussid välja otsekui labidaga. Pelgalt petersellist siin ei jätku.
Üks vene arst tegi endaga katse, võttes igal õhtul ühe tükeldatud küüslaugusibula vastu ööd, uurides samal ajal oma verd tumemikroskoobiga. Nädala pärast oli veri väga halb. Keha hakkas haisema. Alles kuuga läks kõik uuesti puhtaks. Asi selles, et meie lihastes ja ka lümfisüsteemis on suur hulk parasiite, seeni, mis nüüd surutakse lihastest ja kudedest välja – lümfi ja verre. Kuni nad kuuga sealtki kaovad.

Proovige! Ja ärge unustage jagada kogemusi, mis elukaid välja tuleb. Pildistage ja filmige! 🙂

11796301_903918092978614_1024775942374500329_n

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s