Kogemus nahaga

Ahti Aavik, Koralliklubi, FB-post:

KIRJAKASTIST TULEB ALATI VAID POSITIIVSUST !
Aitähhh Elle kirja eest, kallistan Sind !
——-
Tere hommikust Ahti ! Käisin eile perearstil lihtsalt näpuotsast verd andmas ja arstiga vesteldes küsis kohe kuidas mul läheb.Ütles et minu jume on muutunud paremaks ja veel parem,et nahk on pehmem ja ilusam.See mis ennem oli oli kohutav-nagu krepppaber,elastsust polnud.Ja arst teab kui suured on minu probleemid olnud tervisega.Ja ma olen nüüd väga õnnelik,et sain kokku selliste toredate inimestega nagu sina Ahti ja Mari.Aitäh ja kallistan kõvasti,mul on suured lootused saada tervemaks ja igati paremaks.Aga meeleolu ja kõik see tunne on super hea !!!AITÄHHH !!!
———
Elle, Mul on selliseid sõnumeid lausa rõõm saada ja jagada. Aitähh ,et usaldasid mind, Mari ja kõige rohkem Koralliklubi .
Nüüd saab ainult veel paremaks minna. Tähendab organism ja loodus on hakkanud haigusele vastu töötama.

11755192_10207789413200052_7933065650259605813_n

 

2 kommentaari “Kogemus nahaga

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s