Organismi süsteemse puhastamise programm

Sageli on inimesel mitte üks, vaid mitu omavahel seotud kroonilist haigust. Enamik haigusi puudutavad nii või teisiti organismi eritussüsteeme: hingamis-, lümfi-, seedesüsteemi, kuseeritussüsteemi ja ka nahka. Kui organismis on häirunud kasvõi üks nendest süsteemidest, tekivad tõrked ülejäänud organites ja süsteemides. Ainuke moodus aidata organismil sellega toime tulla, on kõigi eritussüsteemide üheaegne puhastamine.

Eritussüsteemi töö häirumise põhjused

Väliskeskkonna saastatus ja selle tulemusena organismi sisekeskkonna saastumine. Paljud haigused on praegu tunnistatud keskkonnast tingituteks.

Ebakvaliteetne, mitteväärtuslik ensüümideta toit keemiliste lisanditega – säititusainete, stabilisaatorite, värvainete, kergitusainete jm sellisega. Probleem nr 1 maailmas on “kahjulikud toiduained”.

Joogid, mis hävitavad organismi: kihisevad, gaseeritud, aromatiseeritud, kunstlike lisaainetega. Me oleme praktiliselt võõrdunud puhta vee joomisest. Üle 50% haigustest on nii või teisiti seotud veetasakaalu ja homoöstaasi (sisekeskkonna püsivus) häirumisega.

Kroonilised parasitaarsed nakkused, seen-, viirus- ning bakteriaalsed infektsioonid, näiteks helmintoosid, lamblioosid, opistorhoosid jt.

Düsbakterioosid ning vitamiinide ja mineraalainete tasakaalu rikkumine, mis on samuti seotud ülaltoodud põhjustega. Sulgub võimas nõiaring, mis raskendab selletagi suure hulga krooniliste haiguste kulgu.

Eritussüsteemi töö taastamise mehhanismid

Üks kõige lihtsamaid, kindlamaid ja ohutumaid meetodeid on kompleksne fütosüsteem Programm 2 Kolo-Vada Pluss, mille töötas välja Kanada loodusraviterapeut Albert Zehr. See on klassikalise printsiibi järgi välja töötatud kolmeastmeline programm, mis on läbi teinud ajaproovi ja tõestanud oma kõrget efektiivsust.

Ettevalmistav periood (7 päeva) on suunatud organismi vabastamisele parasiitidest, algloomadest, mehhaanilisele puhastamisele ja kergele detoksikatsioonile, samal ajal hoides vitamiinide, mineraalide ja kasulike bakterite tasakaalu.

Teine etapp – neli päeva kestev nälgimine sorbentide manustamisega. Lühiajalise nälgimise efektiivsus on üldtunnustatud, aga unikaalse valgest savist sorbendi kasutamine teeb selle protsessi veel efektiivsemaks.

Kolmas etapp – see on klassikaline väljumine, mis on suunatud optimaalsele ainevahetuse taastumisele ja organismi funktsioonide harmoniseerimisele. Programm sisaldab 100% naturaalseid ingridiente, mis on end hästi tõestanud juba enam kui 30 aasta kestel.

Süsteemse puhastamise ajal on soovitav suurendada vee joogirežiimi 2-3 liitrini päevas, eelistades puhast, struktureeritud negatiivselt laetud vett koos mineraalainete kompleksiga Coral-Mine. See on eriti tähtis programmi nälgimise etapil (2. etapil).

Enne programmi alustamist oleks soovitav juua kaks nädalat kuni kuu aega korallivett. Ja ka läbi viia parasiitide elusalt välja ajamise kuur.

Coral-Mine
Programmi läbiviimise ajal peab tarvitama vedeliku põhiosa moodustama mineraalainetekompleksiga Coral-Mine rikastatud vesi. On vaja juua vett 2-3 liitrit päevas. Coral-Mine kompleksiga vett tuleb juua tühja kõhuga või 30-40 min enne sööki või 2 tundi pärast sööki. Selle vee tarvitamine suurendab oluliselt organismi puhastamissüsteemi toime efektiivsust.

Programm 2 Kolo-Vada Pluss

Enne Kolo-Vadat on soovitav teha pikk parasiidikuur, et ka vastsed saaksid välja viidud ja keha oleks enne suurpuhastust parasiitidest puhas

circles_of_influence_small

Allergy
Alzheimer’s Disease Caregivers
Asthma
Breast Cancer
Diabetes
Epilepsy
Glaucoma
Heart Disease
Obesity and Overweight
The Food and Fitness Environment

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

5 kommentaari “Organismi süsteemse puhastamise programm

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s