Kui hakkate õigesti toituma, ei lähe kaua, kui tekib tahtmine tegelda spordiga või vastupidi

Sportlik karastamine
Sportlik karastamine

Eluviisi muutmine

Nagu me juba rääkisime päris selle raamatu alguses, tekib 95% kõikidest haigustest ebaõige eluviisi tõttu. Mida te arvate, miks nimetatakse selliseid haigusi nagu vähk, hüpertoonia (kõrgenenud arteriaalne vererõhk) ja diabeet, “eluviisi haigusteks”? Just sellepärast, et need tekivad ebaõige ja ebatervisliku eluviisi tõttu.

Kui te kuulute nende inimeste hulka, kes söövad iga päev kiirtoidukettides, kallavad toidule peale liitreid kohvi, on istuva eluviisiga, lähevad harva värske õhu kätte, on pidevas stressis, hakkavad värisema üksnes füüsilistele harjutustele mõtlemisest, siis peab oma eluviisi üle järele mõtlema.

Me jätkame toiduga keemiliste ainete tarvitamist, mis põhjustavad paljusid raskeid haigusi.

Kõige hirmsama kuriteo iseenda vastu me paneme toime, kui me ei soovi loobuda harjunud eluviisist. Praktiliselt kõik haigused, olgu see diabeet, südamehaigused või depressioon, saavad alguse ebatervest eluviisist.

Hävitavad harjumused nagu suitsetamine, alkoholism, narkootikumide tarvitamine, füüsilise koormuse puudumine, halb toitumine – aitavad kaasa eluviisihaiguste tekkele.

Peaaegu kõikide haiguste universaalne ravivahend on eluviisi muutmine, mis hõlmab tervislikku toitumist, regulaarset füüsilist koormust, psühholoogilise pinge maandamist ja kahjulikest harjumustest loobumist. Isegi väikesed sammud õige eluviisi suunas – need on sammud kohe saadava autasu poole. Tasub teil regulaarselt füüsilisi harjutusi tegema hakata ja te avastate, olete võimelised kontrollima oma isu, teil tekib harvem soov suitsetada.

Kõige tähtsam on mõista, et teie eluviis ei ole parim. Veendudes selles, te mõistate, et suudate seda muuta.

Iga eluviisi muutus, eesmärgiga parandada ja tugevdada tervist, viib teid lähemale paljudele teistele positiivsetele muutustele. Kui hakkate õigesti toituma, ei lähe kaua, kui tekib tahtmine tegelda spordiga või vastupidi.

Esimene samm, et mida teil tuleb teha ja see on suurim samm – see on tunnistada omaenda vastutust oma tervise ja oma eluviisi eest. Seejärel tuleb teil korraldada oma aeg selliselt, et seda jätkuks kõikidele kasutoovatele tegevustele. On vaja vähendada miinimumini ajakulu kahjutoovatele tegevustele. Usaldage oma organismi, ja ta leiab ise, milline toit ja milline eluviis talle sobib.

Ärge lootke, et muutused leiavad aset üleöö. Pidage meeles, et teie harjumuste kujunemisele kulus palju aastaid. Nii et ka nende muutmine vajab aega. Siiski, kui te peate kinni tervislikest eluviisidest, saate taas oma kehaga sõpradeks. Saate koos temaga töötada tervise tugevdamisel ja vähendada miinimumini meditsiinilise sekkumise vajadust.

Kogu raamatut vaata siit:
https://koralliklubikogemused.wordpress.com/organismi-puhastamine/

Õhkutõus vanade harjumuste kammitsaist
Õhkutõus vanade harjumuste kammitsaist

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s