Agnes 8. juuni 2015

Griffonia mõjub ikka täiega rahustavalt ja tuju muutvalt, peaks ütlema, et – muudab isiksust. Tegelen rahulikult oma asjadega ja – eile unustasin täiesti ära – et hommikul peaks peotäie toidulisandeid sööma. Lõuna ajal tuli korra meelde, siis mõtlesin, et võtan koos lõunasöögiga, siis aga (lõunal) enam meelde ekstra ei tulnud ja nii see jäigi. No mis see üks päev ilma ikka teeb, eksju :). Täna hommikul – jälle kordus sama, jälle unustasin. Hakkab pihta!

Mõtlen et võibolla Griffonia ravibki täiesti välja depressiooni. Võibolla mul ei olegi enam depressiooni. Ja kehal ka kõik “pluginad” juba olemas. Aktiviini ja Phycotenet sõin (andis terava raamatulugemisenägemise tagasi), ja Koensüüm Q10 (südame ehitus), ja IQ. IQ ju andis mulle tagasi mu kadunud lühimälu.

Griffonia
Griffonia
Griffonia
Griffonia
Griffonia
Griffonia

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s