“Tervis ei takista äritegevust”. Üldtugevdav programm äriinimestele

Töövõime vähenemise põhjused

Üks põhjusi on krooniline stress. Pidev pinge tingib kesknärvisüsteemi suurenenud energiakulu. Aju kaal moodustab vaid mõne protsendi kehakaalust, tarvitab aga kuni 20% energiast, seejuures kulutatakse intensiivselt raku energiaressurssi, mille tagab vitamiinide, mineraalainete, küllastumata rasvhapete olemasolu. Stress tekitab vabade radikaalide rünnakute laviini, mis kahjustavad rakumembraane. Tulemusena väheneb kaitse kõikidel tasemetel. Stressi peamised märklauad on närvisüsteem, südameveresoonkond ja reproduktiivsüsteem.

Suurt kahju teeb töövõimele alkoholi tarvitamine, ebaregulaarne toitumine, toidu halb omastatavus. Tulemusena saab organism ebapiisavas koguses eluliselt tähtsaid aineid, mis alandab üldist toonust. Meie poolt tarvitatav termiliselt töödeldud toit ei sisalda ensüüme, mis vähendab järsult selle toiteväärtust ja sellest saadavat energiat.

Veel üks töövõime vähenemise põhuseid on töö- ja puhkerežiimi tasakaalustamatus, ülekoormused, magamatus, kesknärvisüsteemi kurnatus.

Aktuaalne põhjus on organismi hapustumine, mis on tingitud hapude kihisevate jookide, tee, kohvi, õlle jms tarvitamisest. Ebaõige joogirežiim vähendab järsult vaimset ja füüsilist potensiaali, sest rakud vajavad puhast kergesti omastatavat vett, mida nad aga ei saa.

Töövõimelisuse taastamise mehhanismid

Neis tingimustes on aktuaalseimad üldtugevdava toimega tooted. Mida tasakaalustatum ja mitmekülgsem toime, seda suurem on üldine efekt. Käesoleval ajal on laialdase tunnustuse saanud loodusliku päritoluga antioksüdant Aktiviin. Selle koostises on viinamarjaseemnetest eraldatud proantotsüaniidid, E- ja C-vitamiin, beetakarotiin, mineraalained: tsink, kroom, seleen, vask jt. See sisaldab parimaid adaptogeene: ženšenn, mesilasema toitepiim. Selle koostisesse kuulub stimuleeriv Ginko Biloba ekstrakt, mis on võimas mälu parandav ning elujõudu suurendav toniseeriv vahend.

Toidu seedimisprotsessi võib parandada taimsete ensüümide lisamisega. Tavaliselt sisalduvad need värskes toidus, kuid hävivad toiduvalmistamise protsessis. Suurepärane loodusliku päritoluga ensüüme sisaldav toode on Assimilaator.

Töövõime vähenemise probleemi võib leevendada, kasutades pehmetoimelisi taimseid toonikuid, nagu Gotu Kola ehk Aasia vesinaba (Centella asiatica) juur. Seda kasutatakse traditsiooniliselt lääneriikides ajukoore rakkude toitmiseks. Toode Gotu Kola parandab ajuvereringet, südame, nägemis-, ja kuulmisorganite verevarutust, kiirendab mõtlemisprotsessi, suurendab füüsilist töövõimet.

Organismi vastupidavuse, jõu ja reipuse suurendamine – selle ülesande lahendab edukalt toode MindSet. See on aktuaalne stressi, suurenenud füüsilise koormuse, ärevusseisundite jms puhul.

Aktiviin või H-500 1 kapsel 2 korda päevas koos söögiga
Assimilaator 1 kapsel 3 korda päevas enne sööki
Gotu Kola 1 kapsel 2 korda päevas
MindSet 1 kapsel päevas söögi ajal

Veepudel. BPA-vaba plastik. Maailma tipptootjalt KOR

KOR pudeli tutvustusvideo
https://www.youtube.com/watch?v=wgO9jG7oY0U

15 kommentaari ““Tervis ei takista äritegevust”. Üldtugevdav programm äriinimestele

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s