Teie elu kümne aasta pärast! (Koralliklubis)

Kommentaarid Facebookist Agnese lehelt 🙂

Aile Kuuda: …kohutav

Agnes Kallit: Aga see on huvtav jah. Ma ju valmistusin surema. Et mitte mingit lootust ei teki täiel rinnal elama hakata. Nüüd olen oma elujõu nii tagasi saanud, et juba hakkasin Moskvasse sõitma, Nagu see oleks minu jaoks loomulik. Siis aga tuli välja et mul ei ole ju passi. Ma ei olnud omale passi varem teinud. Siis tuli meelde, et ma ei kujutanud seda tollal ette et kuhugi oma elus sõidan.

Aile Kuuda: Igal ühel oma tee ja omad sõidud… ja inimene on religioosne olend.

Agnes Kallit: Just jah, religioosne olend :). Ju siis see minu tee, et pidin tundma, mis tunne on olla niisugune olend kel pole üldse tahtmistki enam terveks saada, ega lootust et kusagil on veel olemas maailmas seltskond, kelle elusihiks pole lihtsalt enda täisjoom…Vaata veel

Aile Kuuda: Tore, et sulle meeldib.
Seltsing…minu jaoks peab olema doseeritud ja jätma mulle energiakogumise ruumi ja minu arvates ei kannata koralliklubi propagandamasin kriitikat.

Agnes Kallit: Minu jaoks on tähtis, et koralliklubis on informatsioon selle kohta, kuidas terveneda. Kuidas uueneda. Ja see kattubki senise teadmisega. Siin on see teadmine neil nii kompleksselt koos olemas. Igasuguseid nurki ja veeri saab ju ise lisada. Ei ole kohustus osaleda seltsingus niimoodi et ei jää enam endale ruumi. Samas on see võimalus oma pagas kuhugi laiali laotada. FB ju samuti seltsing. Koralliklubikatega palju ühiseid nurki. Meeletu kogemustepagas inimestel kes kuulevad ja näevad kuidas inimesed tervenevad ja saavad elujõu tagasi. Saame maailma kolmekordselt topeltkoguse inimesi KOHE juurde. Ja pärast seda – need terved inimesed hakkavad tahtma sünnitada ja omale tervet kaaslast otsida eluks. Sest ELU algab!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s