Agnes 26. mai 2015 14:41

Öelge, kas pinge taluvust on üldse olemas?

No et peame pinge all niikuinii siin maailmas elama. Peame seda taluma! Et kui sul pingetaluvust ei ole, ei saa sa nii-naa! elatud.

Need looduslikud antidepressandid võtavad pinge maha. Ei mitte pinge. Selle taluvust suurendavad. Sa ei muretse pisiasjade pärast, suurte asjade pärast, sa oled rõõmus ja tegeled asjadega (rõõmsalt) mis sulle meeldib.

Siis nüüd selles tundes olles saan aru, mis tunne on olla pinget taluvas tundes. See tähendab et sul ei ole pinge tunnet. Sa ei tunne et pinge on olemas. Oled tundetu tüüp! 😀 Ja siis saadki aru, miks sulle nii paljud ütlevad, et mis sa muretsed nende ja nende asjade pärast, pole ju mõtet. Sina aga ei saa muretsemata. Ja tunned ikkagi pinget muudkui. Nendel siis järelikult ongi selline psüühika, mis ongi tundetu. Ei tunne suurt midagi. Ja nad saavad mõnuga teha oma asju mida tahavad, miski neid ei sega. Pole mitte mingit pinget.

Mittelooduslikke antidepressante ka ju soovitatakse võtta kohe algul pool aastat jutti, kuni 9 kuud, siis natuke vahet ja kui ei ole mõtlemine muutunud selle ajaga, siis uuesti kuus kuni üheksa kuud jne.

Huvitav, kas siis tekib uus mõtlemine, pingevaba mõtlemine? Kas see on tingitud mõtlemisharjumusest-mudelist või ajuehitusest või kehaehitusest. Või näiteks elektromagnetkiirguse mõjust?

Üks Koralliklubi inimene ütleb et tema võtab ikka kogu aeg mingit vahendit et kesknärvisüsteem korras hoida. Ma nüüd ka proovin, mis toimed on, kuidas tunnen.

NeuroBrait oli esimene valik, ikka väga hea, tõstis töövõime lakke, kaotas igasuguse muretsemise ja närvitsemise. Igasugused tunded. Ka seksuaalsed soovid. Muidu mul need tomineerivad kogu aeg.
(NeuroBrighti enam ei ole. A.K. 2018.a)

Seksuaalsuse kohta imestasingi et ma ei saa aru kuidas nii paljud minu edukad sõbrannad elavadki täiesti üksi (oma lastega) ja neil ei olegi mitte mingit seksuaalset tungi. Ja üldse nad ei naudigi seda kui tulebki seda ette. Teevad seda vaid mehe pärast, ise naudivad vaid mehe intelligentsust, selle pärast suhtlevad mehega. Nüüd siis tean mis “tunne” on kui sa ei erutugi seksuaalselt. Hea rahulik tunne. Saad keskenduda mõistusele, mis pakub rahuldust.

Loojad, kunstnikud, need ongi need depressiiv-maniakaalsed tüübid, ükshetk on meeletult loovad, teinehetk on niisugune masendus et teevad enesetapu.

MindSet oli mu teine valik. Mõjus kohe esimesest päevast peale peaajule, see hakkas jube hästi tööle. Võtsin samaaegselt ka I.Q.-d, mis mu lühimälu tagasi tõi. Isegi võib öelda, et MindSet “töötab” sama hästi kui NeuroBrait, olles samas neli korda odavam.
(IQ-d enam pole, aga sama hea on Gotu Kola. A.K. 2018.a)

Nii suur huvi oli proovida Griffonia, “tujukauna” mõju, et jätsin MindSet-i pooleli, lasin endal “lahtuda”, et saaksin hakata Griffoniat kasutama “puhtalt”. Umbes nädala olen “ilma olnud”, ja täna niisugune viludam ilm ka väljas, ja depressioon ongi jälle kohal. ja võtsingi kohe esimese Griffonia. Ja juba tund aega hiljem (praegu) on parem olla. Tuju hakkab nagu tõusma. Kirjutamine on ka hea teraapia. Tänan lugemast sõbrad ja vaenlased.

Üks kommentaar “Agnes 26. mai 2015 14:41

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s