Puhastumine ja naha uuenemine. Vannisool mikrohüdriiniga

Agnes Kallit:

Eile mul oli NII MEELETULT RAHULIK olla. Täiesti laes olin endaga. Nagu istuks lihtsalt turvalises toolis soojas taevas, päikesele lähedal. Mul on ka päevitades ja merevees vahepeal käies seesama tunne alati. Täna ka veel kestab. Ja kestab edasi. Eile õhtul äkki taipasin, miks see tunne mul tõusta võis.

Enne hõõrusin veel end soolaga sisse ja pärast vannivesi leotas selle mu pealt lahti. Korallikatega saunas ka olen palju kordi muidu end kokku määrinud selle soolaga. Mõtlesin et ju sündmus mõjub meeliülendavalt, aga et hoopis sool…

11204994_1442946109338676_5788041078412999900_n
Vannisool muudab vee värskeks ja pehmeks. Surnumere soolade ja mikrohüdriini tervendavad omadused soodustavad naha uuenemist. Soola kasutamisel avanevad poorid, mis aitab kasulikel ainetel tungida naha sügavatesse kihtidesse ning kiirendab toksiinide ja jääkainete väljutamist.

Meresoolaga vannidel on nahka taastav ja stimuleeriv mõju, need rikastavad nahka mikro- ja makroelementidega, mistõttu säilib naharakkude niiskuse tasakaal, suureneb naha elastsus ja prinkus. Soolal on antiseptiline ja stressivastane mõju, takistab tselluliidi teket, stimuleerides vereringet ja lümfivoolu.

Tsitrusviljade ja lavendli eeterlikud õlid annavad soolale peene, rafineeritud aroomi, mõjuvad soodsalt psüühilisele tervisele ja emotsionaalsele seisundile, soodustavad lihaste lõdvestamist, mõjuvad antiseptiliselt ja põletikuvastaselt, stimuleerivad naharakkude regeneratsiooniprotsesse.

Mikrohüdriin tagab kindla kaitse vabade radikaalide eest ja hoiab ära enneaegset vananemist, küllastades naharakke hapnikuga, parandab nende toitumist ja hingamist, leevendab liigset lihaspinget.

Koostis:

Meresool, Surnumere sool, mikrohüdriin, C-vitamiin, greibi, mandariini, lavendli eeterlikud õlid.

624 g

3 kommentaari “Puhastumine ja naha uuenemine. Vannisool mikrohüdriiniga

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s