Tervendav palsam: Emuõli teepuuõliga

11219411_1442945996005354_2004409955454939630_n
Palsamit emu õli baasil, millele on lisatud teepuuõli, E-vitamiini ja teisi loodusliku päritoluga komponente, ei nimetata asjata tervendavaks. Emuõli suure läbitungimisvõime tõttu kannab see kõik palsami koostisained sügavatesse nahakihtidesse, võimendades nende kasulikke omadusi.

Spetsiaalselt valitud koostis parandab lokaalset vereringet, lõõgastab lihaseid, soodustab haavade paranemist, naha uuenemist, valu vaigistamist, aitab erineva päritoluga põletuste (termiliste põletuste, keemiliste põletuste, päikesepõletuse) korral. Pikaajalisel kasutamisel palsam normaliseerib rasunäärmete sekretsiooni, paraneb naha struktuur ja väljanägemine. Tänu teepuuõlile ja saialillele, mida kasutatakse kosmeetikas põletikuvastase, desinfitseeriva ja haavuparandava vahendina, avaldab palsam positiivset mõju ka nahaärrituste ja naha põletikuliste protsesside korral.

Teepuuõli – see on õli-tervendaja. Austraalia aborigeenid teadsid ammu teepuu omadusi. Nad kasutasid taime lehti haavade ravimiseks. Teepuuõlil on antibakteriaalne, immuunsust stimuleeriv, viirusevastane toime. Oma omaduste tõttu aitab see ideaalselt põletuste, haavade, putukahammustuste, akne, herpese korral. Samuti leevendab väsimust, pehmendab ja toidab nahka, suurendab kapillaaride seinte elastsust, optimiseerib vere mikrotsirkulatsiooni, kõrvaldab turseid ja pindmisi veenilaiendeid.

Koostis:

Riisiõli, oliiviõli, mesilasvaha, emuõli, teepuuõli, aprikoosiseemneõli, nisuiduõli, magusa mandli õli, saialille ekstrakt, E-vitamiin.

15 ml

Published by

Agnes Kallit

Mõelge taevas ja mõelge maa. Nii nagu päike teeb. Ja õppige lugema geeniusi.

12 kommentaari “Tervendav palsam: Emuõli teepuuõliga”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s