Tasakaalustav näokreem

11164563_1439583259674961_4037603701451163132_n
Tasakaalustav kreem kombineeritud ja rasusele nahale aitab kaasa selle tervenemisele ja regeneratsioonile, parandab naha strukruuri, kaitseb UV-kiirguse eest.

Aasia vesinaba (Centella asiatica) stimuleerib epitelisatsiooniprotsesse, parandab vereringet kapillaarides ja soodustab vedelikuvoolu kudedes.

Purpur-siilkübaral on kaitsev ja põletikuvastane toime, suurendab naharakkude hüdratsiooni, kaitseb nahka kuivuse ja kestendamise eest, stimuleerib kollageeni ja elastiini moodustumist.

Allantoiin ja pantenool suurendavad naharakkude regenereerimist, E-vitamiin väldib vananemist ja neutraliseerib vabu radikaale.

Kollageen – aktiivne niisutav komponent, tagab naha elastsuse ja prinkuse, tugevdab sidekude, on võimeline siduma vett 30 korda rohkem oma kaalust, mistõttu tagab optimaalse niiskustasakaalu naharakkudes.

Hüaluroonhappel on suurepärased niisutavad omadused. Üks selle molekul suudab kinni hoida kuni 1000 vee molekuli. See moodustab nahapinnale õhukese märkamatu kile, mis säilitab loomulikku niiskuse taset, aktiveerib rakkude hingamisprotsesse, tõstab toonust.

Koostis:

Aaloe vera lehtede ekstrakt, aasia vesinaba (Centella asiatica) ekstrakt, purpur-siilkübara (Echinacea purpurea) ekstrakt, sorbiit, glütseriin, nisuklii- ja seesamiseemneõli, Dimethicone, hüaluroonhape, lahustuv kollageen, sidrunheina, geraaniumi, muskaatsalvei, kummeli ja kannikese eeterlikud õlid, pantenool, allantoiin, E-vitamiin, takjajuure ekstrakt, glükosaminoglükaanide hüdrolüsaat, A-vitamiin.

57 g

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s