Õrnatoimeline näopuhastuspiim

11150983_1440588542907766_2992581234515869607_n
Õrn aromaatne puhastuspiim kuivale ja tundlikule nahale, mis on valmistatud parimaist looduslikest koostisainetest, puhastab tõhusalt, aitab hoida normaalset niiskuse hulka nahas ja naha kaitsefunktsiooni, annab sellele elastsuse ja prinkuse. Võib kasutada ka habemeajamisjärgse näoveena.

Asuleen on kummeliõitest saadav looduslik aine, vähendab naha kuivust, sügelust ja punetust, rahustab kuiva ja tundlikku nahka, on põletikuvastase ja antibakteriaalse toimega.

Magusa mandli õli hoolitseb suurepäraselt kuiva, tundliku, lõhenenud ja põletikulise naha eest, reguleerib vee, lipiidide ja valkude tasakaalu, optimiseerib rakkude paranemist. Imendub kergesti epidermise sügavamatesse kihtidesse, meeldivalt pehmendab, toidab ja niisutab neid, annab nahale ühtlase jume, sileda ja siidise pinna.

Avokaadoõlil on väga head toitvad ja taastavad omadused, see taastab naha kaitsefunktsiooni. Suurendab elastsust ja toonust.

Viinamarjaseemneõli tagab maksimaalse kaitse ja hoiab nahka pikka aega niisutatuna.

Koostis:

Aaloe geel, päevalilleõli, porgandiekstrakt, glütserüülstearaat, dimetikon, E-vitamiin, saialilleekstrakt, mandariiniõli, avokaadoõli, viinamarjaseemneõli, magusa mandli õli, A-vitamiin, sandlipuuõli, kummeliõli, nelgiõli.

240 ml

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

Üks kommentaar “Õrnatoimeline näopuhastuspiim

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s