Naise hormonaalse tasakaalu kreem

11011534_1442945889338698_1326597870815673947_n
Cream Gest-One – see on profülaktiline kosmeetikatoode looduslike fütoöstrogeenidega.

Kreemi igapäevane tarvitamise aitab lahendada hormonaalse tasakaalu ja menstruaaltsükli häiretega seotud probleeme ning parandada naha seisundit.

Metsiku jamsi (Dioscorea villosa) ekstrakt on loodusliku fütoöstrogeeni diosgeniini – progesterooni eelkäija, allikas. Fütoöstrogeenid toimivad positiivselt hormonaalsele seisundile, menstruaaltsüklile, vähendavad munasarjade düsfunktsiooniga ning pre- ja postmenopausiga seotud ebameeldivusi.

Kobar-lursslille (Cimicifuga racemosae) ekstrakt on kerge östrogeenilaadse toimega. Taime östrogeenilaadsed ained vähendavad klimakteerse sündroomi ilminguid ja kiirendavad naharakkude uuenemist, suurendadaes kollageeni ja hüaluroonhappe sisaldust.

Aloe vera ekstrakt ja jojobaõli on suurepärased niisutajad, mis pehmendavad nahka tänu polüküllastamata rasvhapetele ja aminohapetele ning hoiavad niiskust nahas. Taimedes sisalduvad F- ja E-vitamiinid-antioksüdandid on põletiku- ja vananemisvastase toimega.

Koostis:

Aaloe vera lehtede ekstrakt, jojobaõli, metsiku jamsi (Diascorea villosa) ekstrakt, takjajuure ekstrakt, beeta-glükaanid, kobarlursslille (Cimicifuga racemosae) ekstrakt, E-vitamiin.

57 g

Ille: Kuidas soovitad igapäevaselt kasutada?

Luule Pakkas, Koralliklubi:
21 päeva määrida keha õrnema nahaga kohtadesse ja 7 päeva paus nagu tsükkel. Jagub 4 kuuks. Iga määrimise kord tuleb teha erinevatesse kohtadesse. Näiteks esimesel korral reie siseküljele, siis käe lihase siseküljele, siis kaelale ja siis näiteks uus ring.

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

8 kommentaari “Naise hormonaalse tasakaalu kreem

  1. […] Kreem Gest One hormoonpiirkondadele 21 päeva määrida keha õrnema nahaga kohtadesse ja 7 päeva paus nagu tsükkel. Jagub 4 kuuks. Iga määrimise kord tuleb teha erinevatesse kohtadesse. Näiteks esimesel korral reie siseküljele, siis käe lihase siseküljele, siis kaelale ja siis näiteks uus ring. https://koralliklubikogemused.wordpress.com/2015/05/23/naiste-hormonaalse-tasakaalu-kreem/ […]

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s