Aaloe geel – putukahammustused, niisutab, kaitseb, kaotab vinnid, peale habemeajamist

10632858_1442947646005189_6527697967601336272_n
Aaloe geel pehmendab suurepäraselt nahka, soodustab niiskuse säilimist nahas kuuma või külma ja tuulise ilmaga, aitab päikesepõletuse ja väikeste putukate hammustuse korral ning seda võib kasutada kerge niisutava vahendina pärast habemeajamist.

Aaloe ja pantenool aitavad kaasa rakkude regeneratsioonile, siluvad peeneid kortsukesi. Aaloel on suurepärane antibakteriaalne, niisutav ja toniseeriv toime. Taastab loomuliku veetasakaalu, leevendab ärritust ja põletikulisi protsesse.

Saialille ja kummeli ekstraktid kindlustavad rasuse ja probleemse naha kompleksse raviva hoolduse. Puhastavad, ahendavad poore, aitavad tugevdada veresoonte seinu, reguleerivad naharakkude lipiidide metabolismi, on tursetevastaste, põletikuvastaste omadustega. Toidavad, pehmendavad ja rahustavad nahka, muutes selle elastsemaks.

Kapsa ekstrakt on rasuse ja poorse naha korral kasutatavate kosmeetikavahendite väärtuslik komponent. Aitab vinnilööbe, mädaste vistrike, põletikulise naha korral.

Koostis:

Aaloe vera geel, sorbiit, saialille ekstrakt, allantoiin, pantenool, peakapsa lehtede ekstrakt, kummeliõite ekstrakt, pärmi autolüsaat, aminometüülpropanool.

120 ml

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

2 kommentaari “Aaloe geel – putukahammustused, niisutab, kaitseb, kaotab vinnid, peale habemeajamist

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s