Vere taastamise programm aneemia puhul

11140008_1438670366432917_1682319558839582887_n
Aneemia põhjused

Statistika andmetel kannatab 40% planeedi elanikkonnast aneemia all. Peamiselt on need lapsed ja naised. Veri – see on elu ja immuunsuse alus ja sellest, milline veri on, sõltub teie elukvaliteet.

Inimese vere erütrotsüütide koosseisu kuuluvad hemoglobiini molekulid sisaldavad 4 rauaatomit ja 514 aminohapet, sh 8 asendamatut aminohapet, mida inimorganism ise ei sünteesi ja need on vaja saada toiduga. Väga oluline aneemia põhjus on aminohapete puudus inimese toidus. Hemoglobiin on peaaegu täielik koopia taimede rohelise klorofülli molekulist, erinevus ainult selles, et klorofüll sisaldab magneesiumi, hemoglobiin aga rauda. Sellest tulenevalt saab mõningaid taimi edukalt kasutada vere kvaliteedi parandamiseks.

Erütrotsüüdid ei ole pikaealised, nad elavad keskmiselt 130 päeva. Kahjuks hävivad erütrotsüüdid erinevatel – keskkonnatingimuste, intoksikatsioonide, vabade radikaalide rünnakutega seotud põhjustel märgatavalt kiiremini. Seda protsessi tuleb pidurdada.

Veel üheks tähtsaks aneemia põhjustajaks võib olla rauapuudus. See võib olla seotud raua halva omastatavusega söögist või söögiga saadava raua vähesusest, verekaotustega, verd imevate parasiitide olemasoluga, B12-vitamiini ja foolhappe vähesusega, seedeelundkonna haigustega jms.

Vee puudus organismis mõjub negatiivselt vere kvaliteedile.

11193328_1438670529766234_1195537326607489560_n
Vere taastamise mehhanism

Parimateks naturaalseteks klorofülli allikateks looduses on tunnistatud spirulina, klorella ja lutsern. Need taimed sisaldavad tähtsaid aminohappeid, seejuurse spirulina sisaldab kõiki 8 asendamatut aminohapet. Neid taimi sisaldavad tooted kompenseerivad vitamiinide ja mineraalainete puudujääki organismis.

Seleen on tugev antioksüdant. On teada, et üks tähtsamaid rakukaitse ensüüme sisaldab seda oma struktuuris. Iga päev “sureb” enam kui 300 miljardit erütrotsüüti ja vere koostise stabiilsus on väga suure tähtsusega. Erürotsüütide eluiga on võimalik pikendada toote Seleen abil.

Raua omastatavus sõltub mineraalaine füüsikalis-keemilisest vormist. Üksnes 10-20% toiduga saadavast rauast omastatakse. Kõige paremini assimileerub raud, mis on seotud aminohapetega. Ei ole soovitatav kasutada rauaallikana verepreparaate, kuna loomade veri võib edasi kanda negatiivset informatsiooni – seda peab meeles pidama.

Tuleb hoida organismis verevarude optimaalset tasakaalu, eelistades puhast biosaadavat (organismis hästi omastatavat) vett.

Seleen 1 kapsel 2 korda päevas söögi ajal
Coral Clorella (Coral Klorella) 1 tablett 2 korda päevas söökide vaheajal
Raud 1 kapsel 1 kord päevas söögi ajal
Spirulina üks tablett 2 korda päevas söögi ajal
Coral Lutsern 1 kapsel 2 korda päevas söögi ajal
Coral Mine-ga rikastatud vesi 1,5-2 tundi pärast sööki ja 15-30 min enne järgmist sööki

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

4 kommentaari “Vere taastamise programm aneemia puhul

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s