Kompleksne põletikuvastane kuur bakteriaalsete, viirus- ja seeninfektsioonide korral

11082543_1426233487676605_9151533271842646987_n
Bakterite, viiruste ja seente agressiooni põhjused

Ülemaailmse Tervishoiuorganisatsiooni (WHO) andmetel on enam kui 70% inimestest mingi terviseprobleem, mis on seotud bakterite, viiruste või seente olemasoluga organismis. Kõige sagedamini on need lõpuni ravimata, kroonilisse staadiumisse jõudnud protsessid. Praktikas on väga raske välja selgitada kogu bakterite ja viiruste spektrit, mille kandjateks me oleme, seepärast on krooniliste infektsioonide ravi üks keerukamaid ülesandeid meditsiinis.

Bakterite, viiruste ja seente agrssiooni põhjuseid on palju, siin on ainult mõned neist:

Kontrollimatu antibiootikumide tarvitamine, eriti viirusinfektsioonide korral, mil nad on praktiliselt kasutud. Antibiootikumid ei mõju viirustele, see-eest aktiveerivad märgatavalt seenhaigusi, eriti varjatult kulgevaid.

Immuunsuse nõrgenemine. Väga sageli on infektsioonidel krooniline, pikaldane kulg ja immunnsüsteem ei tule nendega toime. Täiendav toksiliste preparaatide, nagu salitsülaadid, sulfaniilamiidid jt. sissevõtmine pärsib immuunsüsteemi veelgi.

Väga sageli esinevad organismis segavormid, näiteks bakteriaal-viiruslikud või viiruslik-seeninfektsioonid. Seejuures on kasutatavate farmakoloogiliste preparaatide kõrge toksilisuse tõttu sageli võimatu mõjutada neid infektsioone, neid nii-öelda sihikule võttes.

Vitamiinide ja mineraalainete tasakaalu puudumine organismis toob samuti kaasa infektsioonide pikaleveniva kulu.

Veetasakaalu häirumine, eeskätt orgnismi veetustumine ja vere paksenemine, halvendab oluliselt mikrotsirkulatsiooni, ühes sellega ka kohalikku immuunsust.

On olemas veel hulk infektsioonide pikaleveniva ravi põhjusi.

Küüslauk 2 kapslit 2 korda päevas söögi ajal
Sipelgapuu koor 3 kapslit 2 korda päevas peale sööki
Kolloidhõbe (Silver-Max) supilusikatäis 2-3 korda päevas keele alla
Must pähkel 2-3 kapslit kaks korda päevas

Kuidas korallivett valmistada ja kuidas-millal juua
KOR pudeli tutvustusvideo

Põletikuvastase toime mehhanismid

Bakteriaal-viiruslike segainfektsioonide korral on peamine mõjutamise printsiip – suurendada immuunsust ja mitte kahju teha. Preparaadid, mis mõjuvad hukutavalt normaalsele mikrofloorale, toovad kaasa järsu immuunsuse languse (kuni 80% lümfikoest asub soolestikus). Just seetõttu peab kõik, mida kasutatakse ravimiseks, olema eelkõige ohutu organismile enesele, seda enam, et taastumisprotsess on aegavõttev.

Üheks kõige ohutumaks ja efektiivsemaks komplekspreparaadiks on tunnistatud Sipelgapuu koor. Sellel on antibakteriaalne (lapacholi tõttu) ja antiparasitaarne toime üheaegselt. Eriti hinnatav on see, et seejuures on Sipelgapuu koor ka võimas immonomodulaator ja antioksüdant.

Silver-Max (Kolloidhõbe) – see on universaalne naturaalne antibiootikum, mille mikroobidevastane spekter hõlmab ligi 650 liiki baktereid. Selle vesilahus on tunnistatud üheks kõige ohutumaks inimorganismile, seejuures ei saa kannatada immuunsus ega sõbralik soolestiku mikrofloora

Küüslauk on looduslik fütontsiid. Selle hävitavat toimet patogeensele mikrofloorale on kinnitanud aeg.

Must pähkel – pehmetoimeline põletikuvastane ja immuunsüsteemi stimuleeriv preparaat samaaegselt parasiitidevastase efektiga.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

31 kommentaari “Kompleksne põletikuvastane kuur bakteriaalsete, viirus- ja seeninfektsioonide korral

  1. […] Kompleksne põletikuvastane programm bakteriaalsete, viirus- ja seeninfektsioonide korral Parasiitide elusalt välja ajamise kuur täiskasvanutele Lastel parasiitide elusalt välja ajamise kuur Hingamissüsteemi funktsiooni taastamise programm Immuunsuse taastamise ja tugevdamise programm Kuidas korallivett valmistada ja kuidas-millal juua […]

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s