Vere vedeldamise kuur – veri liikuma

Mikrotsirkulatsioon
Mikrotsirkulatsioon

Vere paksenemise põhjused

Veri – see on peamine elukeskkond, mille kvaliteedist sõltuvad kõik organites ja rakkudes kulgevad protsessid. Vere kvaliteedi halvenemisel, eelkõige paksenemisel, hapustumisel jne, häirub vere peamine transpordifunktsioon, mis toob kaasa redoksprotsesside häirumise kõikides organites ja kudedes, sealhulgas peaajus, maksas, neerudes jne. Vere kvaliteeti on vaja hoida optimaalse homoöstaasi piirides.

Veri koosneb enam kui 90% ulatuses veest. Kõik organismi vedelikud omavad erilisi omadusi – nagu struktuur, madal leeliselisus 7,43 pH skaalal, redokspotensiaal -50 mV piires, madal pindpinevus 43 dyn/cm2 ja piisav mineraalküllastatus homoöpaatilistes doosides. Kui me kasutame saastunud, klooritud, destruktureeritud, gaseeritud, suure pindpinevusega vett (kraanivesi on kuni 73 dyn/cm2), on organism sunnitud kulutama palju rakuenergiat vee muutmiseks.

Teine tõsine vere kvaliteedi halvenemise põhjus on ensüümide vähesus. Ensüümide abil toimub organismis täisväärtuslik valkude lõhustamine aminohapeteks, samuti lipiidide molekulide lõpuni oksüdeerumata laguproduktid, kutsudes esile häireid vere biokeemilistes protsessides, soodustades erütrotsüütide kokkukleepumist ja tuues kaasa rakkude ja kudede hapnikunälja.

Tähtis põhjus on ka vitamiinide ja mineraalainete puudus, selliste nagu hormoonide ja ensüümide tootmises osalevad letsitiin, C-vitamiin, tsink, seleen jt.

Sellise puuduseni viib maksa halb töö, mis on organismi peamine biokeemiline laboratoorium ja mis vajab õigeaegseid puhastusmeetmeid. See on seotud sellega, et maks talub pidevalt suuri koormusi. Eriti inimestel kes tarvitavad toiduks konserveeritud, suitsutatud, soolatud ja magusat toitu, aga on seotud ka kahjulike töötingimustega ja elamisega ebasoodsates keskkonnatingimustes.

Assimilaator 1 kapsel 3 korda päevas koos söögiga
Artišokk 1×1 päevas
Coral Letsitiin 2-4 kapslit päevas
Küüslauk 2-5 tk päevas
Coral-Mine Juua päevas 1,5-3 liitrit mineraalainete kompleksiga Coral-Mine rikastatud vett, alati enne sööki tühja kõhuga

Vere kvaliteedi taastamise mehhanism

Programm sisaldab ensüüme, leelistavaid vedelikke, vitamiine jms.

Assimilaator – see on kompleksensüüm, mis sisaldab valdavalt taimseid komponente, suurte valgumolekulide lõhustamise probleemi, mille olemasolu toob kaasa hapendumata produktide sattumise verre.

Kasutades mineraalainete kompositsiooniga Coral-Mine rikastatud biosaadavat vett, mille redokspotensiaal on kuni -50 mV – st absoluutselt puhast ja struktureeritud vett, aitate organismil hoida vere, lümfi jt elutähtsate keskkondade optimaalset kavaliteeti. 1,5 liitri sellise vee kasutamine päevas võib täielikult normaliseerida kõik biokeemilised protsessid veres, taastada hapnikutaseme ja lõppkokkuvõttes toetada rakkude, organite ja kudede elutegevust aktiivse iseregulatsiooni režiimis. Selline vesi normaliseerib kogu südameveresoonkonna tööd, muutes vere voolavust, toetades homoöstaasi (sisekeskkonna püsivust).

Küüslauk on naturaalne toode, mida kasutatakse südame-veresoonkonna haiguste raviks rahvameditsiinis tuhandeid aastaid. Omades unikaalset vere veeldamise võimet, taastab see vere mikrotsirkulatsiooni ja hapnikuatasakaalu, eriti eakatel inimestel. Kõik ateroskleroosivastased vahendid sisaldasid traditsiooniliselt küüslaugu ekstrakti – juba Ivan Groznõi ajast.

Artišokk on unikaalne taim, millel on maksa puhastav toime. Soodustab kolesteroolitaseme alanemist ja vere viskoossuse vähenemist, toksiliste ainete neutraliseerimist ja rasvade ainevahetuse normaliseerimist.

Toode Coral Letsitiin kasutamine aitab kaasa ateroskleroosi profülaktikale. See alandab kolesteroolitaset, parandab mälu ja mikrotsirkulatsiooni, soodustab normaalset sapieritust ja rasvhapete imendumist soolestikus.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. 
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Liikuv veri
Liikuv veri
Veri ajju
Veri ajju

9 kommentaari “Vere vedeldamise kuur – veri liikuma

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s