Tsitruse-mündi juuksepalsam

Tsitruse-mündi juuksepalsam
Tsitruse-mündi šampoon

Palsam sisaldab taimseid komponente, mis taastavad efektiivselt juuste struktuuri ja hoiavad ära nende kahjustamise, annavad juustele sära ja tervist. Palsam stimuleerib ainevahetusprotsesse, soodustab naharakkude uuenemist. Sobib kõikidele juuksetüüpidele.

Tsitrusviljade ja piparmündi eeterlikud õlid on antiseptilise ja põletikuvastase toimega, kaitsevad peanahka klooritud vee kuivatava toime eest.

Hüdrolüüsitud soja- ja nisuvalk toidab ja taastab juuste struktuuri kogu pikkuses, stimuleerib kollageeni ja elastiini sünteesi. Vetikaekstrakt küllastab juuksejuuri ja nahka mineraalainete ning vitamiinidega, aitab tugevdada juuksejuuri, vältida juuste väljalangemist, ära hoida nende ülekuivamist.

Hobukastani ekstrakt on tänu oma kõrgele glükosiidide ja flavuonoidide sisaldusele põletikuvastase toimega, parandab veresoonte toonust, parandab mikrotsirkulatsiooni.

Koostis:

Aaloe geel, pantenool, nõgeseekstrakt, kummeliekstrakt, spiruliina ekstrakt, hobukastaniekstrakt, keratiini aminohapped, apelsiniõli, sidruniõli, piparmündiõli, mandariiniõli, nelgiõli, hüdrolüüsitud soja- ja nisuvalk, E-vitamiin.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s