LümFlow – lümf liikuma

– see on toode, mis aitab parandada lümfiringet ja lümfisüsteemi tööd tervikuna. LymFlow aitab väljutada organismist toksiine ja liigset vedelikku. Aitab tugevdada immuunsüsteemi ja parandada üldist enesetunnet.

lc3bcmf2

Omadused:
Normaliseerib ainevahetust ja on antioküdantse toimega.
Parandab lümfidrenaaži ja aitab kaasa organismi detoksikatsioonile.
Tugevdab immuunsust.

Soovitused:
Bioaktiivse toidulisandina – täiendava flavonoidide allikana.
Kasutamine: täiskasvanutele üks kapsel kolm korda päevas söögi ajal.
Tarvitamise kestvus: 1 kuu. Vajadusel võib kuuri korrata.

Aktiivkomponendid:
– kirsi viljaraagude ekstrakt
– mustsõstralehtede ekstrakt
– petersellilehtede ekstrakt
– hibiski (Hibiscus) õite ekstrakt

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

10 kommentaari “LümFlow – lümf liikuma

  1. […] LymFlow 1-2 kapslit 2 korda päevas söögi ajal (90 kapsit) Küüslauk 1-3 kapslit 2 korda päevas söögi ajal (90 kapslit)Sipelgapuu koor 2-8 kapslit 2 korda päevas pärast sööki (90 kapslit)Kolloidhõbe (Silver-Max) supilusikatäis 3 korda päevas 15 min enne söökiCoral Lagritsajuur 2-5 kapslit kaks korda päevas, võib lahustada klaasitäies vees ja juua nagu teed (100 kapslit) […]

    Meeldib

  2. […] LymFlow 1-2 kapslit 2 korda päevas söögi ajal (90 kapsit) Küüslauk 1-3 kapslit 2 korda päevas söögi ajal (90 kapslit) 1. – 19. jaanuaril soodushind -10% Sipelgapuu koor 2-8 kapslit 2 korda päevas pärast sööki (90 kapslit) Kolloidhõbe (Silver-Max) supilusikatäis 3 korda päevas 15 min enne sööki Coral Lagritsajuur 2-5 kapslit kaks korda päevas, võib lahustada klaasitäies vees ja juua nagu teed (100 kapslit) […]

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s